2012. június 7., csütörtök

„Társadalmi felelősségvállalás – CSR ahogy mi gondoljuk”

MEGHÍVÓ RENDEZVÉNYRE


Az EDF DÉMÁSZ Zrt, az Integrált Oktatási Intézmény (Kiskőrös), a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és az Alternate Kft meghívja Önt
a „Társadalmi felelősségvállalás – CSR ahogy mi gondoljuk” című rendezvényre

Időpont: 2012. június 19. 13-16:30 óráig (16:30 – 17:00 konzultációs lehetőség)
Helyszín: EDF DÉMÁSZ Székház, 6720 Szeged, Klauzál tér 9.

„A Társadalmi felelősségvállalás (CSR) egyre inkább elvárásként fogalmazódik meg szinte minden szervezet irányában, mely szolgáltatást nyújt, terméket állít elő akár a lakosság, akár a gazdasági élet más szereplői számára. Tekintve, hogy minden szervezet kapcsolódik valahogyan a társadalomhoz, méretétől és ágazati hovatartozásától függetlenül, egyik feladatává válik a Társadalmi felelősségvállalás beépítése a mindennapi gyakorlatba. Ugyanakkor látható, hogy számos szervezet számára ez még ismeretlen terület, amelynek kihívásaira nincsenek felkészülve.”

„Napjainkban a közszféra szereplői (önkormányzatok, oktatási, egészségügyi, szociális, kulturális intézmények) számára már nem kérdés, hogy sürgős tennivalójuk van a minőség és társadalmi felelősségvállalás területén. A dilemma csak az, hogy új úton kell elindulni, vagy a már meglévő vállalti jó gyakorlatokat kell lefordítani és adaptálni.”

A fenti gondolatok jól tükrözik a CSR helyét és szerepét a mai gazdasági és társadalmi élet vonatkozásában. Világosan látható, hogy az élhető társadalom, a környezet védelme, és a hiteles, átlátható, etikus gazdasági működés iránti igény egyre inkább hangsúlyos szerepet kap a mindennapi életünkben. Ennek szellemében alakítottuk ki a rendezvény programját is.

Tervezett program:

• EDF DÉMÁSZ Zrt. társadalmi felelősségvállalási gyakorlatának bemutatása.
• „Nagy CSR programunk” - Együttműködés a Máltai Szeretet Szolgálattal (EDF DÉMÁSZ Zrt.)
• „Kis CSR programunk” - „Rendhagyó környezetóra” (madár és növényvédelem) (EDF DÉMÁSZ Zrt.)
• „CSR-ÖKO projektek” - környezettudatos magatartás felismertetése és megjelenítése oktatási intézményi környezetben (Integrált Oktatási Intézmény, Kiskőrös)
• CSR Kiválóság Program 2012 - „A tettek magukért beszélnek: neked hány CSR-projekted lesz?” (Alternate Kft – Szövetség a Kiválóságért KhE.)
• „CSR Radar” – egy új, kísérleti CSR program a Dél-Alföldi régió települései számára, melynek kulcs elemei: önkéntesség, partnerség, tenni akarás. (Szövetség a Kiválóságért KhE.)

A tájékoztató során a résztvevők megismerik a két CSR témájú pályázati program részleteit, illetve a részvétel feltételeit. Mindkét induló CSR program mind a vállalati szektor, mind a közszféra szereplői érdeklődésére egyaránt számot tart.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció link itt

A rendezvényen való részvétel korlátozott számban lehetséges, a jelentkezéseket ezért a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi elérhetőségek segítségével lehet:
Tel/Fax: (061) 331-9311
Mobil: 30/515-1297
E-mail: info@kivalosag.hu

A rendezvény helyszínét az EDF DÉMÁSZ biztosítja. Várjuk Önöket szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése