2011. november 26., szombat

"Normálisan" működni


További fotók

Kis csapatunkkal a CIB Bankban jártunk, hogy egy kicsit betekinthessünk abba, hogyan látja egy nemzetközi bank a fenntarthatóságot, saját szerepét és lehetőségeit.

A gazdasági válság, a devizahitelek, a politikai kommunikáció manapság igencsak megnehezítik a bankok társadalmi tevékenységeit. Hogyan lehet mégis kiutakat találni a devizahitelek által behatárolt, negatív tartalmakkal teli kommunikációs térből? Hogyan lehet úgy segíteni társadalmi és ökológiai környezetünkön, vagy önkénteseket toborozni a munkatársak köréből, hogy azt a pénzügyekre érzékeny sajtó, a kormányzat, az ügyfelek, a tulajdonosok, és a befektetők is elfogadják, esetleg elismerjék?
Ezekre a kérdésekre kaptunk válaszokat és programokat, Szinai Ádám CSR szakértőtől, és Horváth Krisztiántól, aki a CIB Lakossági Üzletágának ügyvezetője.

"A CIB szakmai napon ismét sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak, hiszen olyan világba nyertünk betekintést, amelyről eddig csak a médián keresztül voltak információink, éppen ezért kíváncsiak voltunk, hogy mit is tehet egy pénzintézet a társadalmi felelősségvállalásért. Igen érdekesnek tartottuk pl. a válságról szóló előadást, vagy a „normális bank” érdekében tett erőfeszítéseket, valamint a fenntarthatóságért, környezetünkért tett vállalásokat (CIB -kerékpárok biztosítása a fővárosi székházak közötti, környezetbarát közlekedés elősegítésére, szelektív hulladékgyűjtés, stb.), az önkéntes napok bevezetését, ill. a „Bátor Tábor”-t."
Martin János Szakiskola
 - Egy bankcsoport életében is mindennek az alapja az etika, ennek tárgyiasult formája pedig az Etikai Kódex. Hétköznapi nyelvre lefordítva, az alapvető emberi értékek határozzák meg kapcsolatainkat - otthon is -, és nincs ez másképp üzleti vagy CSR tevékenységeink során sem. Habár nehéz terepen vagy bizalmatlan környezetben kell munkálkodnunk, mindig vannak „jó ügyek”- akár civil, akár céges kezdeményezésben -, amiket lehetőségeink szerint támogathatunk - mondta Ádám.


"Számomra különösen nagy élmény volt a CIB banknál töltött szakmai nap és azt gondolom, elmondhatom ezt a kollégáim nevében is, ugyanis számunkra (mint vízi közműveket üzemeltető társaság) nem mindennapi lehetőség, hogy egy bank életébe belűről is betekinthessünk. Jó volt hallani, hogy a CSR tevékenységeik kapcsán milyen kezdeményezéseket, erőfeszítéseket tesznek, melyre példaértékű a november 25-26-án megrendezésre kerülő Országos Élelmiszer-gyűjtési Nap, ahol 700 önkéntes munkatárs is bevonásra kerül. Az előadók részéről, különösen szimpatikus volt, hogy őszintén, nyíltan beszéltek a bank életéről, a válság hatására kialakult nehézségeikről, lehetőségeikről."
BÁCSVÍZ
Ha itt, nálunk, az EDF DÉMÁSZ CSR táblázatait nézegetjük, a sorok között munkatársaink jobbító és segítő szándékait találjuk. Most, megcélozva a kiválóság iránti elkötelezettségünk elismertetését, ezeket az erőforrásokat rendszereznünk kell. Először is összefésüljük a különböző, egymástól független eredetű CSR tevékenységeinket. Majd beépítjük a szakemberek, és az elismert gyakorlattal rendelkező vállalatok tapasztalatait, hogy jobb, élhetőbb, fenntarthatóbb munkahelyi közösségben, és környezetben tölthessük napjainkat.    

A bejegyzést készítette: EDF DÉMÁSZ Csapat


1 megjegyzés:

  1. Annyira boldog vagyok ma, mert Isten megtette azért, mert nehéz időkben ment át más hitelnyújtókkal, és semmi sem működik jól, a hitem és a reményem elvesztésére törekedtem, de még mindig erősnek kell lennem és folytatni kell azt, amit keresek. Ma boldog vagyok, mert Isten a legjobb hitelintézethez irányította, és nem bántam semmit, miután kapcsolatba léptem velük, és a szívem teljesült, és megkaptam a megadott összeget, amit kértem (300 000,00 USD), a pénzt befizették számlám után két héttel a társasággal folytatott beszélgetés után, és nem bántottak nekem, és nem okozott fejfájást a kölcsön tőlük való megszerzésekor, a családtagjaim és a barátaim, akiket én nekik irányítottam, szintén megkapta a kölcsönüket, szeretnék a lfdsloans@outlook.com / whatsapp + 1-989-394-3740 telefonszámon. . és gyorsan megszerezze a kölcsönt, ez biztonságos és gyors, hiszen laza remény, hit és mindent megtesz, csak kölcsönszerzés céljából, és semmi sem működik, fogadjon el, ha megpróbálja ezt a Benjamin nevű embert, soha bármit sajnál, és a hitelkérelem jóváhagyásra kerül, és azt közvetlenül a bankszámlájára fizeti be, tehát siess most, és lépjen kapcsolatba a WhatsApp + 1-989-394-3740 telefonszámon. kérjen bármilyen típusú kölcsönt, és azt Önnek nyújtják. a legjobbakat

    VálaszTörlés