2011. november 2., szerda

Egy iskola szemszögéből

Már az első "CSR Kiválóság" programunkban is részt vett egy iskola, ezzel új színt hozva a jellemzően ipari, szolgáltatói tevékenységet végző szervezetek közé, ezért nagyon örültünk, hogy idén a Martin János szakképző iskola csatlakozott programunkhoz. Hogyan élték meg az első két rendezvényt? Íme rövid beszámolójuk.





CSR indító rendezvény
A programban induló egyedüli oktatási intézményként nagy izgalommal vártuk a CSR Kiválóság program nyitó rendezvényét. Már itt világossá vált számunkra, hogy nagyon sok új tapasztalattal leszünk gazdagabbak, s egy az eddigiekhez képest teljesen más szemléletű önértékelést kell elvégeznünk a program során. Különösen fontosnak tartjuk az egymástól való tanulást, hiszen olyan jó gyakorlatokat ismerhetünk meg, melyeket mi is eredményesen felhasználhatunk. A vendéglátó Grundfos részéről nagyon tetszett az, hogy a vendéglátást minden tekintetben a fenntarthatóság szempontjainak megfelelően szervezték meg. Köszönjük a vendéglátást!

Dreher-nap
A Dreher szakmai napon egy olyan jó gyakorlatot ismertünk meg, amelynek több elemét fel tudjuk használni, intézményünk sajátosságaihoz alakítva. Nagyon kíváncsiak voltunk az együttműködő civil szervezetek bemutatkozására, hiszen a meglévő civil kapcsolataink mellett mi is szeretnénk bővíteni ezt a területet. A sörgyár megtekintése során is sok érdekességgel találkoztunk: nagyon szembetűnő volt pl. az a tisztaság, ami a gyár egész területére, de különösen a főzőházra jellemző. Összességében elmondható, hogy egy jó hangulatú, sok tapasztalatot nyújtó szakmai napon vettünk részt.
Köszönjük a vendéglátást!

Martin János Szakképző Iskola csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése